Merenweg 5 - 2321 Meer
Tel.: 0496 55 08 82 0496 55 08 82
Contacteer ons!

Wij helpen waar het kan, daar worden onze klanten ook beter van.

Uw leverancier voor compost 

Composteren is de uitgelezen manier om groenafval een nieuwe bestemming te geven. Het proces gebeurt volledig door de natuur en de compost zorgt er op zijn beurt voor dat nieuw groen kan groeien en bloeien. Kortom, het kan eigenlijk niet milieuvriendelijker zijn. Daarom investeren we bij Metrans Vermeiren loonwerk & compostering graag in ons compostbedrijf zodat we heel regio Hoogstraten van vruchtbare grond kunnen voorzien. 

Erkend compostbedrijf

Wij beschikken over een officiële erkenning van Vlaco. Dat is de Vlaamse vereniging achter onder meer de compostbedrijven. Dit kwaliteitslabel verzekert u dus dat onze compost van uitstekende kwaliteit is en dat we echt ecologisch denken met ons bedrijf.

Ophaling groenafval en verkoop compost

Weet u (nog) geen blijf met uw groenafval? Dan kunt u ons inschakelen voor het ophalen van snoeisel, gras of ander afval uit de tuin.  U kunt dit uiteraard ook zelf brengen. Zowel particulieren als professionelen zijn welkom bij ons.

Wenst u compost in regio Hoogstraten en omstreken aan te kopen? Dan geven wij u graag een prijs op aanvraag. Wij kunnen desgewenst ook mengelingen met potgrond, teelaarde, compost … maken.

Wij helpen waar het kan, daar worden onze klanten ook beter van.

Clikc+