Merenweg 5 - 2321 Meer
Tel.: 0496 55 08 82 0496 55 08 82
Contacteer ons!

Wij helpen waar het kan, daar worden onze klanten ook beter van.

Uw partner voor grondwerken

Ook voor grondwerken in Hoogstraten en verre omgeving hebben wij de kennis en het materiaal in huis om u optimaal van dienst te zijn. Wij leveren grond, stabilisé en zand, maar ook voor bodemverbeteraars – zoals mest, compost en grondmengsels – kunnen wij u uiteraard steeds helpen.

Grond zeven

Moet u grond laten zeven? Dan komen wij graag tot bij u. Wij beschikken over een eigen grondzeef die geschikt is voor het uitzeven van stenen, hout,...

Tevens beschikken we ook over een eigen windshifter. Dit om lichte producten (plastic,…) uit de gezeefde fractie te halen.

Grondwerken

Om u grondwerken uit te voeren beschikken wij over een mobiele graafmachine (14 ton) en rupskraan (8 ton).

Voor het uitmaaien van grachten (met maaikorf), uitgraven van sleuven of om rioleringswerken te doen zijn onze graafmachines voorzien van de nodige bakken.

Dumpers, containerhaak met containers en een vrachtwagen met aanhanger kunnen ingezet worden voor allerhande transporten. Onze 3-as dumpers zijn gedwongen gestuurd om beschadiging van de ondergrond te minimaliseren.

Offerte

Zoek dus niet verder naar een aannemer voor uw grondwerken. Met Metrans Vermeiren uit Meer zit u goed voor al uw grondverzet. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan zeker en vast contact met ons op.

Clikc+