Merenweg 5 - 2321 Meer
Tel.: 0496 55 08 82 0496 55 08 82
Contacteer ons!

Wij helpen waar het kan, daar worden onze klanten ook beter van.

Uw partner voor loonwerken

Land- en tuinbouwers in Hoogstraten en verre omgeving vinden bij ons al jaren een betrouwbare partner voor loonwerken. Wij helpen u graag met onder meer het bemesten van het land, maar ook met ploegen, frezen, diepculteren, stoppelculteren, zaaien, nivelleren en oogsttransport kunnen wij u zeker helpen.

Bemesting

Bemesting is eigenlijk waar ons bedrijf mee begonnen is. Wij kunnen dan ook heel wat verschillende vormen aan: drijfmest spreiden, bouwlanden (6.5 meter), injecteren (15 meter), het verspreiden van stalmest, compost... Deze activiteiten kunnen we met GPS in werkgangen uitvoeren, zodat er minder overlapping, minder gekeerd moet worden op de kopakker, …

Nivelleren - Diepploegen

Met behulp van GPS kunnen we uw perceel inmeten – ontwerpen - het best passend plan maken naar afwatering toe en rekening houden met de teeltrichting. Dit alles kan vanuit de trekkercabine om de specifieke behoefte van de klant verder te bespreken en aan te passen.

Als blijkt uit onze opgemaakte plannen dat er op specifieke plaatsen veel grondverzet nodig is kunnen we deze plaatselijk diepploegen (tot 1 meter diep) om zo de teeltlaag toch te behouden.

Andere werkzaamheden

Verder kan u ook op ons rekenen voor andere werken op het land tijdens het plant- zaai- en oogstseizoen. Wij helpen u met ploegen met vorenpakker, frezen, diepculteren, stoppelculteren, zaai klaar maken van uw percelen en het volle velds zaaien (grassen, groenbemesters o.a. tagetes/ afrikaantjes, granen,...). Ook tijdens de oogst kunnen wij instaan voor het transport van de geoogste gewassen.

Neem contact op

Wenst u meer informatie of wilt u gebruik maken van onze diensten omtrent loonwerken in Hoogstraten en verre omgeving? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Wij helpen waar het kan, daar worden onze klanten ook beter van.

Clikc+